Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
Doloris
FAQ

Meta Maze Tilburg

Tickets voor de Doloris Meta Maze variëren tussen €19 en €25 euro, afhankelijk van de dag van de week en de tijd van het jaar. Elke feestdag en vakantie is €25 euro m.u.v. de zomervakantie.

 • Selecteer je tickets
  Offline
  Online vanaf
  Aantal
  Subtotaal
 • Tilburg: Regulier ticket Offline: € 25,00 Online vanaf: € 19,00
  € 25,00
  € 19,00
 • Tilburg: Regulier ticket (Met mogelijkheid om te annuleren) Offline: Online vanaf: € 21,00
  € 21,00

  Met de mogelijkheid van annulering heb je de mogelijkheid om je tickets tot 5 minuten voor de reservering te annuleren en een restitutie voor de tickets te ontvangen.

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de ervaring?

  Dit ligt geheel aan jezelf. De gemiddelde tijd dat iemand in de Maze spendeert is ongeveer 30 tot 60 minuten.

 • Mag ik samen met mijn vriend(en) naar binnen?

  Je kunt samen naar Doloris’ Meta Maze komen, maar je gaat de Maze apart van elkaar naar binnen en doet de ervaring dus alleen. Het is wel mogelijk dat je elkaar binnen tegenkomt.

 • Kan ik de Maze betreden als ik zwanger ben of een (lichamelijke) handicap heb?

  Doloris' Meta Maze is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met een (lichamelijke) handicap, die een angststoornis hebben, claustrofobisch zijn of angst hebben voor kleine, donkere ruimtes, wanneer je gevoelig bent voor een epileptische aanval of wanneer je jonger bent dan 12 jaar.

 • Moet ik geblinddoekt worden?

  Ja, je moet geblinddoekt zijn. Dit is een deel van de ervaring. Iedereen die Doloris' Meta Maze bezoekt wordt geblinddoekt. Zodra je de Maze binnengaat, zal de blinddoek afgedaan worden en zal je reis beginnen.

 • Kan ik mijn persoonlijke spullen meenemen in de Maze?

  Bij aankomst op de locatie worden alle telefoons en (smart)horloges beveiligd in Yondr-hoes die aan het einde van de ervaring worden geopend. Bezoekers houden hun telefoons te allen tijde in hun bezit, maar hebben geen toegang tot hun telefoon in de Maze. Persoonlijke spullen zoals tassen, jassen en accessoires kunnen niet meegenomen worden in de experience. Deze spullen kunnen worden opgeborgen in een gehuurde locker (min. € 1 - max. € 3). Grote rugzakken en laptoptassen (15″ en hoger) passen niet in de lockers. Laat deze tassen thuis.

 • Kan ik na de aankoop mijn timeslot annuleren of wijzigen?

  Open tickets kunnen tot 14 dagen na aankoop worden geannuleerd.

 • Tickets op tijdslot

  Tickets op timeslot worden direct op een tijd geboekt. De plaatsen worden persoonlijk voor je gereserveerd en andere mensen kunnen niet op exact dezelfde plaatsen boeken.

  Tickets op timeslot kunnen niet worden geannuleerd na aankoop zonder de possibility of cancellation. Het is mogelijk om maximaal 48 uur (2 dagen) voor uw bezoek uw datum en tijd te wijzigen. Stuur ons een email als je wil verplaatsen naar een andere tijd en/of datum.

  Wanneer het minder dan 48 uur is voor je reservering, kunnen we de reservering niet meer aanpassen. Als je het niet kunt halen, vervallen de tickets.